43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Duer - effektiv bekæmpelse af duer

Duer - effektiv bekæmpelse af duer

 

Duen er som vi kender den i daglig tale "den flyvende rotte". Den medbringer mange forskellige sygdomme, såsom Salmonella og svære lungesygdomme.

 

Har man duer på sin ejendom, er det vigtigt at få dem fjernet inden de bygger rede og slår sig ned på ejendommen for bestandig. De duer der bliver født på ejendommen, vil altid vende tilbage. Så der skal ikke regnes meget for at se, at det hurtigt kan blive til mange duer på ikke ret mange år.


Duereder kan medføre, at man får skadedyr i ejendommen, såsom klannere, lopper og lus. Dette kan hurtigt blive en bekostelig affære. Duernes ekskrementer efterlader ligeledes grimme facader, da det indeholder en stærk syre.

Duerne begynder deres æglægning tidligt om foråret og kan nå at få 6-7 unger i løbet af sommeren.Bekæmpelse


Vi har stor succes med vores indfangningsbure, som foregår således, at der de første dage bliver smidt foder rundt omkring og i buret, så duerne bliver fortrolige med det. De første dage står buret åbent. Når vi vurderer at duerne er fortrolige med buret, bliver det lukket. Der er 1 "åleruse" på hver sin side af buret. Det bevirker, at duerne ikke kan komme ud igen, når de først er gået ind. Buret bliver tilset dagligt, og er der duer i buret, bliver de aflivet på den mest humane måde. I buret står der naturligvis vand, så de gængse regler bliver overholdt.
Buret bliver placeret på en måde, så ingen bliver generet af det, og duerne får den ro de behøver, for at blive indfanget.
 

 

Serviceaftale


Kontakt os, så vi kan finde den bedst mulige løsning for dig og din virksomhed/bolig. Se evt. under Serviceaftaler.Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.