43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Duesikring og indfangning af duer

Duesikring og indfangning af duer

 

ABB SkadedyrsService finder altid den mest optimale løsning hvad angår duesikring. Alle bygninger er ikke ens, så der vil altid være mange former for duesikring man kan vælge imellem. Ikke alle sikringssystemer passer til vores kunders ønsker, da det kræver en grundig vejledning. Mange gange ender man op med en helt anden sikring, end den man havde forestillet sig fra starten.

Vi er desværre blevet kontaktet af kunder der allerede har fået sat et sikringssystem op som ikke opfylder deres krav og ønsker. De har ikke fået den optimale vejledning, så det sker derfor ofte, at det hele skal laves om, eller at det bare ikke holder så længe som det burde.

 

Det kan bestemt ikke betale sig at vælge den billigste løsning, da man "får hvad man betaler for" og har hermed betalt langt mere for sikringen end nødvendigt er.
Vi ønsker kun, at vores kunder også ringer til os næste gang de har problemer med andre skadedyr på ejendommen.

Vores produkter er godkendt efter de strengeste normer.Dueindfangning


Vi har indenfor de sidste par år erfaret, at indfangningsbure kan være en ideel løsning for vore kunder.

Indfangningen foregår ved, at vi opstiller et bur et sted hvor duerne har fred og ro, og hvor de samtidig har opholdt sig mest.

De første dage lægges der en foderblanding omkring og i buret, så duerne bliver fortrolige med buret. Når vi mener det er tid til at lukke buret og gå i gang med indfangningen, bliver buret tilset hver dag. Buret er åbent i weekenden, da de skal have et par dages "hvile", og igen blive fortrolige med buret. Der er naturligvis vand i buret.

 

De duer der bliver fanget, bliver aflivet på en human og hurtig måde, så de ikke lider nogen overlast.
Se evt. under Serviceaftaler.Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.