43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Spørgsmål: Kakerlakker i vores nye lejlighed

Kakerlakker i vores nye lejlighed


Vi har netop købt en andelslejlighed som vi nu er ved at sætte i stand. Lejligheden ligger på 3. sal i en ejendom med 6 etager. I forbindelse med udskiftning af nogle kabler, væltede det ud med kakerlakker fra kabelbakkerne - hvilket var ret så ulækkert. Vil det overhovedet hjælpe noget at få bekæmpet kakerlakkerne i vores lejlighed alene, eller vil det kræve, at alle lejligheder i opgangen også skal have en tur?
Vi har talt med dem der bor ovenpå og dem nedenunder, men de har ikke observeret nogle kakerlakker.
Hvad er jeres råd?

Med Venlig Hilsen
"Kakerlakkerne på 3."

Svar fra skadedyrsbekæmperen:
Har man kakerlakker i en lejlighed, er det samtlige lejligheder - og måske også opgangene på hver sin side af din - der skal behandles. Det vides ikke hvor længe de har været der, siden du siger de ligefrem væltede ud. Men en ting er sikkert - de er ihvertfald ikke kommet igår. Der skal behandles 3 gange med 2 ugers mellemrum. Vi søger for beboersedler med 3 faste datoer, men det er noget der skal gå gennem bestyrelse/administrator, som skal ringe til os. Så klarer vi resten.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Kakerlakker i vores nye lejlighed" hører under skadedyret kakerlakker
Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.