43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Spørgsmål: Møl i vores madvarer

Møl i vores madvarer


Vi har været på en lille miniferie, og da vi kommer hjem, er hele vores køkkenskab fuld af møl.

Det er rigtig træls, for vi havde netop fyldt alle vores hylder med og skuffer med nye mandvarer efter vi havde møl sidste gang, og det er ikke mere end 14 dage siden vi sidst havde besøg af en skadedyrsbekæmper (altså ikke jer), og han sagde at vi roligt kunne fylde op igen efter en uges tid.

Vi tror ikke rigtigt han har lavet sit job godt nok, for de skulle vel ikke komme igen når vi lige har fået en behandling mod møl eller er det helt normalt?

Vi er ikke meget for at bruge flere penge på den sidste der var her hvis det viser sig han ikke har gjort det godt nok. Vi fik kun én behandling.

Håber på et svar ret hurtigt.

Svar fra skadedyrsbekæmperen:
Hvis I kun har fået bekæmpet for møl en enkelt gang, er det ikke gjort godt nok. Der er intet der kan slå møl ihjel af en behandling. Man skal have minimum 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum før det overhovedet virker. Hvis I bor i lejlighed skal man også vide, at de spreder sig via rørgennemføringer, så det kan være der er andre i opgangen der har dem uden at vide eller ikke tager sig af det. Men det skal gå gennem bestyrelse/adm, som skal ringe til os.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Møl i vores madvarer" hører under skadedyret møl


Andre spørgsmål om møl


Møl i tøj
Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.