43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Myrer - effektiv bekæmpelse af myrer

Myrer - effektiv bekæmpelse af myrer

 

Den sorte havemyre, er den man ser oftest. Den findes i dit hus, i din have og på din terrasse - alle de steder den generer mest.

Den bor under jorden, helst under fliser, sten eller under huset. I et et-plans hus bygger myren boet i isoleringen, så den har let adgang gennem revner og sprækker op til huset.
Der skal jo ikke meget mere til end en klat syltetøj til, før det vrimler med myrer.

Mange mennesker køber enten lokkedåser, pudder eller spray, men det virker her og nu og er ikke langtidsvirkende, som det skal være for at få "kål" på hele boet. Så ring hellere efter en professionel skadedyrsbekæmper i stedet for at betale i dyre domme for noget der alligevel ikke virker.

Vi giver garanti året ud efter en myrebehandling.

 

 

Bekæmpelsen af myrer


Der vandes med en stærk gift rundt om husets sokkel. Inde i huset sprøjtes der med en gift, der er godkendt til at bruge inden døre på samtlige paneler og under køkkenvasken. Sprøjter man kun der hvor selve problemet er, finder myrerne hurtigt andre steder at komme op, og så er man lige vidt. Når myren træder henover giften, slæber den giften med ned i boet. Den dør ikke med det samme, hvilket heller ikke er meningen. Jo mere giften bliver spredt rundt i boet, jo større er effekten og bekæmpelsen.

Da giften er godkendt til indendørs brug og næsten lugtfri, kan man være i huset samtidig med behandlingen.

 


Serviceaftale om myrebekæmpelse


Mange firmaer - specielt dem med køkken og egenkontrol - vælger at tegne en serviceaftale med os. Det betyder, at vi kommer enten én gang hvert kvartal eller én gang halvårligt. Dette er en forebyggelse mod myrer, og det er jo altid rart at vide, at man ikke skal se myrer vrimle i sin virksomhed/køkken igen.
Se evt. under Serviceaftaler.Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.