43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Hvepse - bekæmpelse af hvepse og fjernelse af hvepsebo

Hvepse - bekæmpelse af hvepse og fjernelse af hvepsebo

 

Her i landet har vi 7 forskellige hvepse arter, men det er kun de tyske hvepse og de almindelige hvepse der finder på at bygge deres bo i vores huse.


Hvepsebo er et-årige, så har man et hvepsebo på loftet fra sidste år, kan man roligt regne med, at hvepsene ikke bygger videre på det året efter. Det er kun honningbierne der bygger videre på et bo fra sidste år, da kun de har udviklet metoder til at gemme føde til vinteren.

Arbejdshvepsene fryser ihjel hen på efteråret og boet går derefter i opløsning. De nyudklækkede dronninger finder herefter passende steder at overvintre, f.eks. lofter, udhuse, udhæng o.l. I april måned kommer de igen frem, og denne gang er det for at finde et passende sted at bygge et nyt bo.

Det kan absolut ikke anbefales, at man selv fjerner et hvepsebo, da de der er blevet stukket ved, at enten er det meget smertefuldt eller også er det endt med en allergisk reaktion, som kan have døden til følge. Fordi man ikke var allergisk sidste år man blev stukket, er det ikke ensbetydende med man ikke er det i år. Man kan udvikle allergi fra år til år.Bekæmpelsen af hvepse


Vi bruger en hvid pudder, der bliver sprøjtet direkte ind i boet. Hvepsene kan ikke trække vejret af det, så der er oftest ro dagen efter, så er boet dødt. Det pudder der ikke rammer hvepsene i boet, trækker arbejderne automatisk med ind, når de kommer retur til boet.

Så ring hellere én gang for meget end én gang for lidt, hvis du har et hvepsebo i dit hus eller i din have. Det er jo ikke sikkert de dronninger der bliver udklækket hos dig, flyver over til naboen for at overvintre, så til næste år har du måske ikke ét hvepsebo, men 10!Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.