43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Bekæmpelse af Klanner & biller

Bekæmpelse af Klanner & biller

 

Det kræver stor viden og erfaring at bekæmpe begge former for klannere. Man skal beregne 2-3 behandlinger med 2 ugers mellemrum.

 

 

Flæskeklannere


Flæskeklannere kan dukke op langvejs fra, da de flyver fortrinligt. Så hvis man har fået flæskeklannere i sit hjem, kan de sagtens være fløjet ind gennem et åbentstående vindue.

 

De formerer sig hurtigt, i f.eks. hunde og kattemad eller hvis man er på ferie og er man ikke hjemme et stykke tid, kan de formere sig i f.eks. glemte madvarer i køkkenet.

 

Oftest stammer flæskeklanneren fra en due rede på loftet eller en død mus under gulvet, da de oftest lægger deres æg i kadavre.
Der går ca. én måned fra larve til voksen flæskeklanner.
 

 

Husklannere


Husklanneren lever fortrinligt af kasseret kødaffald, som f.eks. i skraldespande eller et glemt stykke kød, der ligger bag komfuret eller køleskabet. De lever ligeledes i hunde/katte foder og lægger også deres æg heri.

 

Larverne er ca. 1 måned om deres udvikling hvis gennemsnitstemperaturen er 20 grader. Er det koldere, kan larverne være flere måneder om udviklingen. De gemmer sig typisk under gulve, hvor de finder et hulrum.


De voksne biller er meget aktive og kan flyve, så de vil være at se rundtomkring i huset, langt fra arnestedet. I huse eller lejligheder, hvor beboerne i længere tid ikke har fjernet madvarerne, eller der af andre grunde har været rig levevis for klannerne, f.eks. i misvedligeholdte lejligheder, kan de optræde i titusindevis.

 

Selvom man rengør og efterfølgende desinficerer lejligheden, kan larverne dukke op et halvt år efter, da man ikke kan ramme dem under gulvet. Dette kan naturligvis være til stor gene for den næste beboer der flytter ind i lejligheden. I gamle ejendomme, spreder larver og voksne klannere sig til andre lejligheder via rørgennemføringer.



Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmål



Spørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.