43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Mus - bekæmpelse af mus

Mus - bekæmpelse af mus

 

Mus ser man oftest i forhold til rotter, og oftest er det rotten man er mest bange for at få ind i sit hjem/virksomhed frem for mus.


Sagen er den, at musen faktisk gør langt større skade end rotten, da den konstant gnaver efter føde. Dette kan hurtigt gå ud over el-kabler, telefon-kabler, edb-systemer m.m. Ligesom i rottens tilfælde, kan det også udløse en brand, men med musen er der større chance for det.


Musen urinerer konstant, og det er ikke noget man umiddelbart kan se. Så man kan hurtigt forestille sig, hvad der ligger på hjemmets tallerkerne/service, så det er bestemt ikke noget man bare skal ignorere. Så det er derfor vores mening/erfaring, at man skal kontakte et skadedyrsfirma og få sat nogle fælder op.Serviceaftale om bekæmpelse af mus


I dag er det ikke kun virksomheder der tegner serviceaftaler mod mus. Vi har fået en stigende kundekreds bestående af privatpersoner, der ønsker at sikre deres hus mod ubudne gæster.

Servicestationerne bliver opstillet udendørs med en afstand på ca. 10-15 meter (i private hjem bliver der opstillet én på hver side af huset). Stationerne bliver serviceret typisk én gang i kvartalet, hvorefter man får udleveret en servicerapport, så man både kan se vi har været der, og at bygningen er blevet gennemgået for evt. huller i hus/bygning/døre/porte. Disse rapporter kan bruges i firmaers egenkontrol mappe.Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.