43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Sølvfisk - effektiv bekæmpelse af sølvfisk

Sølvfisk - effektiv bekæmpelse af sølvfisk

 

Det hører nok til sjældenhederne, at man aldrig har haft sølvfisk i sit hjem på et tidspunkt. Oftest finder vi dem på badeværelset eller i køkkenet, da de trives bedst ved en høj lufttemperatur.

Sølvfisk kan blive op til 5 år, men de lægger til gengæld kun 10 æg i hele deres levetid. Æggene bliver lagt i revner og sprækker - der hvor det praktisk talt er umuligt at komme til at rengøre. Sølvfisken lever af små-krummer og ungerne ligner til forveksling de voksne, på nær størrelsen. Ungerne bliver til voksne sølvfisk på ca. 6 måneder. Bekæmpelse af sølvfisk


Man skal have en enkelt behandling for at bekæmpe sølvfisk. Behandlingen foregår således, at samtlige gulvflader i hele huset/lejligheden bliver sprøjtet med en gift der både er langtidsvirkende og er godkendt til indendørs brug. Dvs. man kan være hjemme under hele behandlingen.

Størstedelen af vore kunder der kontakter os, har først forsøgt sig med de midler man kan købe i håndkøb.

 

Virkningen er meget kortvarrig, da de slår de voksne sølvfisk ihjel med det samme, men man får aldrig ram på ungerne. Denne bekæmpelse virker derfor ikke på længere sigt, da midlet skal være langtidsvirkende.Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.