43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Kakerlakker - bekæmpelse af kakerlakker

Kakerlakker - bekæmpelse af kakerlakker

 

Den Tyske Kakerlak, er den mest udbredte kakerlak her i Danmark. Begge køn har udviklet vinger, som de bruger som styrepinde, når de f.eks. skal fra hylder til gulvet. Hunnen bærer sine æg i køns-åbningen som består af en brun kapsel, der indeholder 30-40 nymfer.


Den Tyske Kakerlak er et natdyr, og det er ikke så tit man ser dem om dagen. De søger efter føde om natten og den mest optimale temperatur for dem, er 25-30 grader. Den Tyske Kakerlak lever steder hvor der er vand, så der hvor man oftest ser dem, er i køkkenet eller på toilettet. Deres skjulesteder er typisk bagpå vandrør eller bagpå hårde hvidevarer, hvor der er lunt.

Kakerlakker er ikke svære at bekæmpe. Det kræver blot, at det pågældende skadedyrsfirma har en stor erfaring og viden indenfor dette område.
Man skal regne med 2-3 behandlinger med 2 ugers mellemrum.

 

 

Brunstribet kakerlak

 

Den Brunstribede Kakerlak, er også blevet ret almindelig i Danmark. De lægger til forskel fra den Tyske Kakerlak deres ægkapsler hvor der er lunt. De trives bedst ved en temperatur på 25-30 grader, og kan derimod findes i hele hjemmet, da de kan leve på ret tørre steder. De kan eksempelvis være at finde bagpå/i din radio eller dit tv. Herfra har den fået navnet tv-kakerlakken.

Ægkapslerne indeholder hver 10-20 æg, som lægges lune steder. Der går gerne et par måneder, før ungerne kommer frem. 

Man skal regne med 2-3 behandlinger med 2 ugers mellemrum.

 

 

 

Orientalsk kakerlak

 

 

 

Den Orientalske Kakerlak, er ikke så almindelig i Danmark, men skulle den dukke op, lever den på steder hvor der er adgang til vand, f.eks. i køkkener og badeværelser.
Den kræver ikke nær så meget varme som de andre kakerlakker, men trives fint ved en temperatur på 20-25 grader.

Ægkapslerne indeholder ca. 15 æg, som bæres af hunnen i et par dage. Derefter bliver de anbragt et mørkt og sikkert sted. Der går omkring et par måneder før de nye nymfer kravler ud fra kapslerne.

Man skal regne med 2-3 behandlinger med 2 ugers mellemrum.

 


 

Serviceaftale om kakerlakbekæmpelse

 

Mange firmaer - specielt dem med køkken og egenkontrol - vælger at tegne en serviceaftale med os. Det betyder, at vi kommer enten én gang om måneden/hvert kvartal. Dette er en forebyggelse mod kakerlakker og det er jo altid rart at vide, at man ikke skal se kakerlakker igen i sin virksomhed/køkken.

 Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.