43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Lopper - effektiv bekæmpelse af lopper

Lopper - effektiv bekæmpelse af lopper

 

Ud af de 60 forskellige loppearter vi har her i Danmark, kan kun omkring halvdelen finde på at bide mennesker. Deres æg grålige, glatte og ovale, og man er ikke i tvivl.

Hvis man har mange lopper i sit hus, er det som regel katte eller hunde lopper. Menneskeloppen er sjælden nu til dags, så har man fået menneske lopper ind i sit hus, er der som regel for tørt og for rent til at menneske loppen kan formere sig.

Katte og hunde lopper ligner hinanden til forveksling og kan leve på både katte og hunde uden man opdager det. Man kan sagtens leve med begge slags lopper, men hvis dyrene bliver fjernet fra hjemmet, har lopperne intet at leve af, så de må derfor ty til menneskeblod. I disse tilfælde kan lopperne ikke formere sig, men man skal være klar over, at der kan gå op til flere måneder, før man er fri for de sidste æg.Bekæmpelse af lopper


For at bekæmpe lopper, kræves der stor erfaring med behandlingen. Man SKAL minimum have 2 behandlinger med 14 dages mellemrum.Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.