43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Spørgsmål: Myrer i vores tilbygning

Myrer i vores tilbygning


Vi har nu ad flere omgange spottet sorte havemyrer i vores hus. Vi byggede til huset sidste forår/sommer og myrerne er kun set i tilbygningen. De er spottet i stort set alle rum... tilbygeningen er på 77 kvm og er åben mod det eksisterende hus- alt i alt har vi 180 kvm. Vi har en formodningen om at myrerne kommer ind via udlufningskanalerne i murværket og derfor måske bor i hulmuren, men er langt fra sikre. Vi kan ikke se hvor de kommer fra indenfor..?? Vi er ikke den store succes med lokkedåser... har derfor spørjtet mod myrerne, men det holder jo ikke i længden og vi ved heller ikke helt hvor vi skal sprøjtet andet end der hvor vi indtil nu har set dem. Har I en god ide til hvordan vi kommer problemet til livs...?? Hvad koster det evt. at få jer ud og se på sagen... og evt. behandle for problemet...??

Svar fra skadedyrsbekæmperen:
Myrer lokkedåser og andre midler i håndkøb, virker kun på kort sigt, da man ikke kan købe sig til noget der er langtidsvirkende, hvilket man skal bruge for at bekæmpe myrer.

Derved får man slået hele myrer boet eller flere myrer boer ihjel. Vi vander soklen omkring huset og sprøjter på alle peneler i hele huset. På denne måde er det ligegyldigt hvilken ved myrerne vælger at kravle, før de vil kravle over spærrebælterne af gift.

Giften består af små kapsler hvor giften er i - dvs den ligger og venter på der kravler myrer henover.

Når myrerne kravler over kapslerne - som er usynlige for det blotte øje - brister kapslen og myrerne får giften på kroppen.

Giften kan de kravle rundt med op til 48 timer før de dør.

De er jo på jagt efter mad til myrer boet og kravler derefter ned i boet MED giften på kroppen.

De myrer der ikke har giften på kroppen, bliver smittet af de myrer der kommer ned i myrer boet med mad. På denne måde bliver alle i myrer boet smittet - heriblandt dronningen, som er den vigtigste at få slået ihjel.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Myrer i vores tilbygning" hører under skadedyret myrer


Andre spørgsmål om myrer


Kan myrer underminere gulve?
Vi har flere år kæmpet med myrer i huset
Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.