43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Spørgsmål: Væggelus

Væggelus


Vi har for ca 4 mdr siden fået vores lejlighed sprøjtet for væggelus, sidste behandling var ca midt i oktober. De øvrige lejligheder i opgangen er også blevet sprøjtet, og vi har fulgt alle råd fra skadedyrsbekæmperen vedr. tøjvask osv. Der har ikke været problemer siden, men i går aftes opdagede vi en enkelt væggelus i stuen. Vi er ikke blevet bidt, og der er ingen synlige tegn på dem. Sidst vi havde dem, var de kun i soveværelset, og jeg blev bidt, mens min kæreste ikke mærkede at de var der. Skal hele opgangen behandles igen? Eller kan der være tale om en enkelt der har overlevet? Vi har et nyfødt barn i lejligheden, og vil på ingen måde risikere at han bliver bidt.

Svar fra skadedyrsbekæmperen:
Der kan være mange årsager til I ser væggelus igen. Det kan være, at alle i opgangen ikke har fulgt anvisningerne mht til tøjvask og så vil der stadig ligge æg og udklægge efterfølgende. Man kan ikke bekæmpe væggelus i en enkelt lejlighed, da de spreder sig fra lejlighed til lejlighed og så er I ligevidt. Det kan også være der er andre i opgangen der har dem, men blot ikke bliver bidt og hermed ikke opdager de er der. Så I skal gå til bestyrelse/adm/ejd.kontor og bede dem kontakte os, da I skal forfra i opgangen med 3 behandlinger.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Væggelus" hører under skadedyret væggelus


Andre spørgsmål om væggelus


Væggelus
Væggelus
Væggelus
Væggelus
Væggelus
Spredning af væggelus
Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.