43 62 04 48
Man.-tors. 9:00 - 16:00
Fre. 9:00 - 14:00
Spørgsmål: Væggelus

Væggelus


Hejsa,

jeg har en 3 værelses lejlighed på 75m2 og jeg er ret sikker på at jeg har fået væggelus. Jeg kiggede under sengen, som var ny da jeg flyttede ind, men nu har de afslørende sorte prikker ved rammen. Først troede jeg det var loppebid jeg havde fået, da jeg også har fået en hund, men efter at have givet den kur, og vi begge fortsat bliver bidt, har jeg kigget nærmere i hvad det kunne være.

Når nu i skriver fra 300,- pr. behandling, går jeg jo ud fra det er grundet størrelse på lejligheder, antallet af rum og hvor slemt udbredt det er, så kan I komme med et overslag på hvad det ville koste i mit tilfælde?

Og hvordan er proceduren omkring dette? Ved at jeg skal berette det til min andelsforening, men tænker mere praktisk. Det er jo gift i sprøjter med, går jeg ud fra, så er i tvivl om, om jeg skal finde andetsteds at bo, på de dage i behandler, eller hvordan og hvorledes?

Mikkel

Svar fra skadedyrsbekæmperen:
Når man har observeret væggelus i sin lejlighed, kan væggelusene komme fra en anden lejlighed end din. Du har meldepligt til bestyrelsen som skal kontakte os, da der skal laves en samlet bekæmpelse af alle lejligheder i din opgang.

Produkterne vi bruger, er godkendt til bl.a. børnehaver/restauranter/hospitaler mv, så der er ingen fare for jer at bo i det.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Væggelus" hører under skadedyret væggelus


Andre spørgsmål om væggelus


Væggelus
Spredning af væggelus
Væggelus
Væggelus
Væggelus
Væggelus
Vi kører ud fra:

København
Albertslund
Vedbæk

Har du spørgsmål omkring skadedyr og bekæmpelse af skadedyr, så står vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmålSpørg eksperterne


Ring til os på 43 62 04 48 og få et super godt tilbud!
Vi er klar ved telefonen fra kl. 9 igen.